Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llar d'infants municipal de Sarroca de Lleida

Aquest curs 2020/2021 hem considerat alguns canvis en la Llar d'infants.

DIMECRES 09 DESEMBRE 2020

Els avantatges de la nostra llar d'infants municipal són el grup reduït d'alumnes, la proximitat amb les famílies i l'entorn rural que ens envolta. El projecte educatiu es caracteritza per l'aprenentatge a partir del descobriment, del joc i de l'entorn, fent excursions al mercat i a les granges del voltant del poble, creant experiències i vivències amb la natura. A més a més, es respecta el ritme d'aprenentatge de cada infant. 

L'horari és de 9 a 17h amb servei de menjador amb carmanyola, i com a novetat, aquest curs d'ha afegit dues hores d'acollida, de 8 a 9h al matí i de 17 a 18h a la tarda. L'horari és flexible i amb possibilitat de matí o tarda. 

El curs passat ja es van fer canvis en el mobiliàri i aquest curs hem comprat nous materials de psicomotricitat i contes per afavorir l'hàbit lector. En breu, continuarem amb noves modificacions i dotacions materials pels infants del poble. 

Podeu venir a conéixer la nostra Llar d'infants demanant cita prèvia a l'Ajuntament (973 12 60 01) o enviant un correu electrònic llardinfantssarroca@gmail.com. També ens podeu seguir a l'instagram @llardinfantssarroca.